Gonca Vuslateri'den Kızı Asya İle Yeni Kare! Beğeni Topladı!

Oyuncu Gonca Vuslateri, 26 Nisan tarihinde kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaÅŸamıştı. Åžimdilerde bebeÄŸiyle ilgilenen ünlü oyuncu, kızıyla yeni pozunu takipçileriyle paylaÅŸtı.

 

Oyuncu Gonca Vuslateri, 26 Nisan 2024 tarihinde kızını dünyaya getirerek büyük bir mutluluk yaÅŸamıştı. Åžimdilerde ilk kez anne olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan ve bebeÄŸiyle ilgilenen Gonca Vuslateri, kızıyla yeni bir paylaşım yaptı. Kızı kucağındayken selfie çeken Gonca Vuslateri, bebeÄŸinin yüzünü kalp emojisiyle kapatmayı tercih etti. Ünlü oyuncunun, paylaşımına Hümeyra'nın "Kirli Beyaz Kedi" ÅŸarkısını eklemesi de dikkat çekti.

 

gonca vuslateri den kizi asya ile yeni kare

 

"HAYATIMDAKÄ° EN GÜZEL PROJE”

 

gonca vuslateri den kizi asya ile yeni kare

 

Öte yandan geçtiÄŸimiz ay da kızı Asya'nın kolunu paylaÅŸan ünlü oyuncu,  duygularını "Hayatımdaki en güzel karar... En güzel proje" sözleriyle ifade etmiÅŸti. Gonca Vuslateri, doÄŸumdan kısa bir süre önce de sevgilisi Levent Bey ile nikah masasına oturmuÅŸtu. Nikahta çekilen fotoÄŸrafını sosyal medya hesabından paylaÅŸan Vuslateri, "Biz zaten evliydik. ÇocuÄŸumuz için bunu resmileÅŸtirdik. Karnım burnumda bir ÅŸekilde bu iÅŸi de halettik" demiÅŸti.