Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'ın Sözlerine Dikkat Çeken Cevap!

Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ın sahneye külotla çıkmayın sözleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği külotla sahneye çıkmayın sözleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ın sahneye külotla çıkmayın sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ın sahneye külotla çıkmayın sözleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği külotla sahneye çıkmayın sözleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği külotla sahneye çıkmayın sözleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ın sahneye külotla çıkmayın sözleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri İzzet Yıldızhan'ın sahneye külotla çıkmayın sözleri için neler söyledi? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular için söylediği külotla sahneye çıkmayın sözleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada İzzet Yıldızhan'ın sözleri için "Çok korkuyorum sahnede ne giyeceğimize İzzet Yıldızhan karar verecek diye.." ifadelerini kullanan Vuslateri sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o açıklama;

 

gonca vuslateri den dikkat ceken izzet yildizhan sozleri