Gonca Vuslateri'den İkinci Çocuk Sorusuna Yanıt! İkinci Çocuk Düşünüyor Mu?

26 Nisan'da ilk kez anne olan Gonca Vuslateri, kızına Asya adını vermişti. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen ünlü isim, annelik hakkında konuştu ve "ikinci kez anne olmak istiyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

 

Yaklaşık 5 ay önce bir süredir aşk yaşadığı Levent Bey ile nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, 26 Nisan tarihinde de kızı Asya'yı kucağına almıştı. Şimdilerde anne olmanın keyfini yaşayan ve bebeğiyle verdiği pozları zaman zaman takipçileriyle paylaşan ünlü isim, önceki akşam objektiflere yansıdı.

 

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN”

 

2. Sayfa'nın haberine göre; muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Vuslateri, her şeyin iyi gittiğini, "Maşallah Sübhanallah. Allah nazarlardan saklasın, isteyen herkese nasip etsin" sözleriyle anlattı. "Çok güzel bir duygu. Ben çok istediğim bir duyguyu yaşıyorum" diyen Vuslateri, eşiyle ilgili de "Babamız çok iyi bir baba" ifadelerini kullandı. Ardından "Asya'ya bir kardeş düşünür müsünüz?" sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu, "Düşünürüm tabi ki. Hiç öyle bir lohusalık geçirmedim" dedi. Öte yandan Gonca Vuslateri, birkaç gün önce kızıyla fotoğrafını "Güne Arthur “Big Boy” Crudup dinleyerek başlayalım. Benim minik leblebim ve ben sizi öperiz" notuyla paylaşmıştı.