Gonca Vuslateri'den Dikkat Çeken Esra Erol Açıklaması! İçim Parçalandı!

Gonca Vuslateri canlı yayında genç kıza söyledikleri yüzünden Esra Erol'a neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Gonca Vuslateri canlı yayında genç kıza söyledikleri yüzünden Esra Erol'a neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Çok feci ve sağlıksız! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Esra Erol'un canlı yayında genç kıza söyledikleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un canlı yayındaki sözleri için "Ah ama çok feci inanılmaz sağlıksız.. nasıl kıydınız o kıza #EsraErol . Ve gerçekten nasıl aileler onlar neden ordalar.. içim parçalandı.." ifadelerini kullanan Vuslateri sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri den esra erol a sert sozler