Gonca Vuslateri Bir Sonraki Yaşamında Olmak İstediği Hayvanı Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bir sonraki yaşamlarından ne olarak doğmak istediklerini sorarken, kendisinin bir sonraki yaşamda martı olmak istediğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bir sonraki yaşamlarından ne olarak doğmak istediklerini sorarken, kendisinin bir sonraki yaşamda martı olmak istediğini belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerine bir sonraki yaşamlarından ne olarak doğmak istediklerini sorarken, kendisinin bir sonraki yaşamda martı olmak istediğini belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hangi hayvan olarak doğalım ikinci yaşamımızda.. ? ben : kesinlikle Martı!" ifadelerini kullanan Vuslateri'ye takipçileri yoğun ilgi gösterdi. 

 

İşte o paylaşım, 

 

Gonca Vuslateri