Gökhan Saki Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Gökhan Saki kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dövüşçü Gökhan Saki ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gökhan Saki kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Saki kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü dövüşçü Gökhan Saki ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü dövüşçü Gökhan Saki ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gökhan Saki kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gokhan saki kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Gökhan Saki kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? 

 

Gökhan Saki kimdir? Gökhan Saki, (d. 18 Ekim 1983, Schiedam, Hollanda), Türkiye ve Hollanda vatandaşı karma dövüş sanatçısı ve eski kick boks dövüşçüsüdür. Hollanda'da Golden Glory Gym takımında mücadele eden Saki, 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonu, 2008'de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 Hawaii şampiyonudur. Gökhan Saki, 19 Ekim 1983 tarihinde Hollanda'nın Schiedam şehrinde doğdu. Babası Kars’ın Selim ilçesine bağlı Gelinalan köyündendir. Yıllar önce anne ve babası Hollanda’ya göç etmiştir. 182 cm. boyunda ve 104 kilo olan Saki, Hollanda doğumlu olduğu için çifte vatandaşlık hakkına sahiptir. Lakabı The Rebel (Asi)'dir. Gökhan Saki, 1993 yılında 10 yaşındayken Muay Thai sporuna başladı. Dövüş sporuna devam etmek için lisedeyken okulu bıraktı. Hollanda’da Golden Glory Gym takımında mücadele eden Saki 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonuğu, 2008’de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 Hawaii Şampiyonluğu yaşadı. Gökhan Saki, yaptığı toplam 100 maçtan 83 tanesini kazanmış, (59'u nakavt) 1 beraberlik, 16 yenilgi yaşamıştır. Hollanda’da yetişen ve kendini Kick Boks’da geliştiren Saki Türkiye adına müsabakalara çıkmaktadır. Türkiye'yi 2010 yılındaki K-1 Grand Prix şampiyonasında temsil etmiş ve performansıyla turnuvayı takip edenlerin takdirini kazanmıştır. Mayıs 2017'de UFC ile sözleşme imzalayan Gökhan Saki’nin ilk maçı Brezilyalı Luis Henrique da Silva ile 22 Eylül 2017 gecesi Japonya’da gerçekleşti ve rakibini ilk raundda nakavt ederek turnuvaya büyük bir giriş yaptı.



Etiketler: