Gökhan Özoğuz Fatih Tezcan Kapışması Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter üzerinden kendisine göndermede bulunan Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündemdeki yerini koruyan Fatih Tezcan ile girdiği polemikle sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter üzerinden kendisine göndermede bulunan Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündemdeki yerini koruyan Fatih Tezcan ile girdiği polemikle sosyal medyada olay oldu. Son dönemde Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter üzerinden kendisine göndermede bulunan Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündemdeki yerini koruyan Fatih Tezcan ile girdiği polemikle sosyal medyada olay oldu.

 

Twitter üzerinden Fatih Tezcan'ın kendisini etiketleyerek kullandığı "Meğer Gökhan Özoğuz bize 150 bin lira için saldırmış. Her ‘objenin’ bir fiyatı vardır. Athena Gökhan’ı da öğrenmiş olduk..." ifadelerine cevap veren ünlü şarkıcı "Allahım bazısına da ne veriyorsun ne alıyorsun yarabbim. Can Yaman seri : 2" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımı ile dikkat çeken ünlü şarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Gökhan Özoğuz'un o paylaşımı;