Gökhan Özoğuz'dan Milli Yas Önerisi!

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada İdlib'te şehit olan askerlerimiz için Milli Yas Günü ilan edilmesi gerektiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada İdlib'te şehit olan askerlerimiz için Milli Yas Günü ilan edilmesi gerektiğini belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada İdlib'te şehit olan askerlerimiz için Milli Yas Günü ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Sayısının çokluğunu tam bilmediğimiz Şehitlerimiz varken hiçbir mesele daha önemli olamaz! Düşünmeden Ülkesi için canını veren Şehitlerimiz için Aileleri ve biz kardeşleri için Milli Yas ilan edilmelidir!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu açıklamasıyla sosyal medyada kullanıcılardan yoğun destek gördü. 

 

İşte Gökhan Özoğuz'un o açıklaması;