Gökhan Keser Survivor 2022 All Star'dan Elendikten Sonra İlk Paylaşımını Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser, Survivor 2022 All Star'dan elendikten sonra ilk paylaşımını yaparken, yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser, Survivor 2022 All Star'dan elendikten sonra ilk paylaşımını yaparken, yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser, Survivor 2022 All Star'dan elendikten sonra ilk paylaşımını yaparken, yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

 

Elendikten sonra ilk paylaşım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser, Survivor 2022 All Star'dan elendikten sonra ilk paylaşımını yaparken, yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarının Kadir Gecesi'ni kutlayan Keser, hayranlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederken, bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gokhan keser den elendikten sonra ilk paylasim 1

 

gokhan keser den elendikten sonra ilk paylasim 2