Gökhan Keser'den Survivor 2022 All Star İle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star finali ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star finali ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star finali ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star finali ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star finali sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili "İnsanlara, çevrenizdekilere daha geniş pencereden ve empati yaparak baktığınız zaman, siz de, onlar da daha mutlu olur, emin olabilirsiniz.. Ve birçok soru işaretini çözebilirsiniz. Kimse, kimin, kimlerle neler yaşadığını tam anlamıyla bilemez ama görünen köy de klavuz istemez.." ifadelerini kullanan Keser sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım, 

 

gokhan keser den survivor 2022 all star final sonrasi yasanan tartismalara yorum