Gökçe Bahadır Mücevher Reklamı Sonrası Dondurma Reklamında Oynadı! İşte Aldığı Ücret!

Son dönemde müzisyen Emir Ersoy ile evliliğiyle konuşulan ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, rol aldığı mücevher reklamının ardından, bir dondurma firmasının reklamlarında rol alarak bu alandaki başarısını sürdürdü. 

 

Son dönemde müzisyen Emir Ersoy ile evliliğiyle konuşulan ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, rol aldığı mücevher reklamının ardından, bir dondurma firmasının reklamlarında rol alarak bu alandaki başarısını sürdürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, rol aldığı mücevher reklamının ardından, bir dondurma firmasının reklamlarında rol alarak bu alandaki başarısını sürdürdü. 

 

gokce bahadir dondurma reklamindan aldigi ucret ile dudak ucuklatti

 

Evlilik yaradı!

 

Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Aksoy, 7 aylık ilişkilerini jet hızıyla nikah masasına taşımıştı. Ünlü oyuncuya evlilik yaradı. Oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz ay müzisyen Emir Ersoy ile evlenmişti. Evlilik ile birlikte şansı da açılan güzel oyuncu, 1 ay önce bir mücevher markasından 3 milyon TL kazanmıştı. Şimdi de dondurma reklamında oynayan Gökçe Bahadır bu işten de 1.5 milyon TL aldı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gökçe Bahadır'ın hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak çift bu iddiayı yalanladı.