Gökçe Bahadır'ın Giydiği Gelinliğin Fiyatı Belli Oldu!

Evlilik Hakkında Herşey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, önceki gün sevgilisi Emir Ersoy ile evlenirken, Alaçatı'da gerçekleşen düğünde giydiği gelinliğin fiyatı belli oldu. Peki Gökçe Bahadır'ın gelinliği ne kadar? Cevaplar haberimizde..

 

Evlilik Hakkında Herşey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, önceki gün sevgilisi Emir Ersoy ile evlenirken, Alaçatı'da gerçekleşen düğünde giydiği gelinliğin fiyatı belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Evlilik Hakkında Herşey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, önceki gün sevgilisi Emir Ersoy ile evlenirken, Alaçatı'da gerçekleşen düğünde giydiği gelinliğin fiyatı belli oldu. Peki Gökçe Bahadır'ın gelinliği ne kadar? Cevaplar haberimizde..

 

Gelinliğin fiyatı belli oldu!

 

Evlilik Hakkında Herşey dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır, önceki gün sevgilisi Emir Ersoy ile evlenirken, Alaçatı'da gerçekleşen düğünde giydiği gelinliğin fiyatı belli oldu. 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturdu. Güzel oyuncu, İzmir Alaçatı'da gerçekleşen törende, iki farklı gelinlik giydi. Bahadır'ın siyah kuşak ve siyah eldiven detayıyla dikkat çeken gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı. Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin 85 bin TL olduğunu açıklandı. 

 

gokca bahadir in giydigi gelinligin fiyati belli oldu