GLS'nin 'En Derinden' Şarkısı Dinleyici İle Buluştu!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkı sözü yazarı ve ÅŸarkıcı GLS'nin 'En Derinden' ÅŸarkısı dinleyici ile buluÅŸtu. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkı sözü yazarı ve ÅŸarkıcı GLS'nin 'En Derinden' ÅŸarkısı dinleyici ile buluÅŸtu. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkı sözü yazarı ve ÅŸarkıcı GLS'nin 'En Derinden' ÅŸarkısı dinleyici ile buluÅŸtu. 

 

Yeni dönemin baÅŸarılı ÅŸarkı sözü yazarı GLS, 5 ÅŸarkılık EP’si ASEO’nun ilk teklisi En Derinden 22 Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle beraber dinlemeye ve izlemeye açıyor.

 

GLS’nin tüm söz ve müziklerine imza attığı EP’sinin Prodüktör koltuÄŸunda; yaptığı her iÅŸle büyük baÅŸarılar elde eden Volga Tamöz yer alıyor.

 

Üretim kısmında baÅŸarılı prodüksiyonlara ve ÅŸarkılara imza atan önemli bir isim; GLS. Kendine has tarzıyla, müziÄŸindeki ve sözlerindeki dinamikleri uyumlu bir ÅŸekilde harmanlıyor.

 

Türk Pop’unun önemli isimleri Nilüfer, Bengü, Ferhat Göçer gibi isimlerin yanı sıra yeni dönemin star adaylarının da prodüksiyonlarında sıklıkla rastladığımız GLS, pandemi dönemi ve sonrası dünyadaki sosyolojik psikolojik ve fiziksel dönüÅŸümün insanlar üzerindeki etkilerini, insanın iç iklim dönüÅŸüm evrelerini yazdı ve kayıtlarını tamamladı.

 

DoÄŸanın iyileÅŸtirici gücünün karşısında insanlığın geldiÄŸi noktadan rahatsızlık duyan ve en derinden dönüÅŸüm için çaÄŸrıda bulunan GLS, video içeriÄŸinde maskelerden kurtulmaya ‘çocukluÄŸumuzdaki kalbimiz ile el ele’ olmaya umuda davet etti. 1’i çocuk 1’i ana cast olan toplam 62 kiÅŸinin çalıştığı set, Sözmentor yönetmenliÄŸinde Arnavutköy’de ormanda 16 saatte tamamlandı.

 

gls nin en derinden sarkisi dinleyici ile bulustu

 

GLS & Bodrum Belediyesi Ä°klim MüdürlüÄŸü iÅŸ birliÄŸi

 

 

GLS, dünyanın en büyük tehdit konusu haline gelen iklim sorunlarına karşı yüksek duyarlılığa sahip. DoÄŸup büyüdüÄŸü Bodrum’da çocukluÄŸundan bu yana sanatsal faaliyetlerde birçok kere baÅŸarı hikayeleri yazmış, maddi ve manevi destek saÄŸlamış, birçok konuda farkındalık yaratmış ve deÄŸiÅŸime katkı saÄŸlamıştır. Bu dönemde de temsil ettiÄŸi deÄŸerlerden biri olan yeÅŸil hareketler için, güçlü kalemiyle yazdığı ÅŸarkılarla Avrupa BirliÄŸi Ä°klim Adaptasyon sürecinde var olup, sanatın gücünden yararlanarak farkındalığı artırmak adına proje geliÅŸtirmek üzere Bodrum Belediyesi Ä°klim MüdürlüÄŸü ile iÅŸ birliÄŸinde.

 

gls nin en derinden sarkisi dinleyici ile bulustu

 

Kraliçenin gücünden ilham aldı: ‘TOMRÄ°S’

 

Uluslararası baÅŸarılara sahip Türk modacı Erkan DemiroÄŸlu (ED) Saka Türklerinin SavaÅŸçı Hükümdarı TOMRÄ°S’ten ilham alarak hazırlamış olduÄŸu koleksiyonunu ASEO’nun En Derinden dönüÅŸümündeki güce teslim etti. ‘Kadının Gücü ve En Derinden DönüÅŸüm’ temalı fotoÄŸraf çekimi Tayfun Çetinkaya tarafından gerçekleÅŸtirildi.

 

 



Etiketler: