Gisele Bündchen Tom Brady'ye İhanet Etti İddialarına Yanıt Verdi!

2022 yılında Tom Brady ile yollarını ayıran Gisele Bündchen'in Brady'i jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente aldattığına yönelik iddialara yanıt verdi.

 

NTV'de yer alan habere göre; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolcusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 31 Ekim 2022'de sonlandırmıştı. O dönemden beri jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Gisele Bündchen, The New York Times'a konuştu. İlişkilerinin ve boşanmasının manşet olmaya devam etmesine değinen ünlü model, boşanmasının ihanet sebebiyle olduğu iddialarını bir kez daha reddetti.

 

"HAYATIMI BASINA MALZEME ETMEK İSTEMİYORUM”

 

Brady'i Valente ile aldattığına yönelik iddiaları kesin bir dille reddeden Bündchen, şöyle dedi:

 

"Bu bir yalan. Hayatımı basına malzeme etmek istemiyorum. Kendimi tüm bunlara açık hale getirmek istemiyorum.”

 

Ünlü isim, "Bu, sağlıksız bir ilişkiden ayrılma cesaretini gösterdiklerinde suçlanan ve sadakatsiz diye etiketlenen pek çok kadının başına gelen bir şey" dedi. Gisele Bündchen, "Toplumlarıyla baş etmek zorundalar. Aileleriyle uğraşmak zorundalar. Elbette bu durum benim için biraz daha fazla büyüyor" ifadelerini kullandı.

 

"ÇOCUKLARIMIZA EBEVEYNLİK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Öte yandan Tom Brady ile evliliğinden 14 yaşındaki Benjamin ve 11 yaşındaki Vivian adında iki çocuğu olan Gisele Büdchen, ayrılık kararını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

 

"Birlikte geçirdiğimiz zaman için çok minnettarız, Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya da devam edecek.”

 

"ACI VERİCİ VE ZOR”

 

Tom Brady ise "Bu karara dostane bir şekilde ulaştık. Her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek güzel ve harika çocuklarla kutsandık. Hak ettikleri sevgi ve ilgiyi görmelerini sağlamak için her zaman ebeveynler olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bunu yapmak elbette acı verici ve zor. Tıpkı dünyanın her yerinde, her gün aynı şeyi yaşayan birçok insan için olduğu gibi... Ancak, hayatımızda henüz yazılmamış yeni bölümlerin peşinden koşarken birbirimiz için sadece en iyisini diliyoruz" demişti.