Gibi Dizisi İlkkan Kıvanç Kılınç Kimdir? Nedir? Kaç Yaşındadır?

Gibi dizisinde İlkkan karekterini canlandıran Kıvanç Kılınç kimdir? Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinde İlkkan karakterini canlandırarak geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Kıvanç Kılınç ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Kıvanç Kılınç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

 

Gibi dizisinde İlkkan karekterini canlandıran Kıvanç Kılınç kimdir? Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinde İlkkan karakterini canlandırarak geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Kıvanç Kılınç ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Kıvanç Kılınç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

gibi dizisi ilkkan kivanc kilinc kimdir nerelidir kac yasindadir

 

 

Gibi dizisinde İlkkan karekterini canlandıran Kıvanç Kılınç kimdir?

 

Kivanç Kilinç kimdir? Kivanç Kilinç 19 Ağustos 1982 yılında Isparta'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğa ilk olarak 2007 'de Yer Gök Aşk dizisi ile başlamıştır. Sonrasında ise Muhteşem Yüzyıl, Lale Devri, Kaçak, Ulan İstanbul, Diriliş Ertuğrul,Filinta, Kalbimdeki Deniz, Bizim Hikaye ve herkesin bildiği Exxen dizisi Gibi 'de yer almıştır. Instagram'da kilinckivanc ismiyle paylaşımlarına devam eden Kıvanç Kılınç'ın bu mecrada 42.6K takipçisi bulunmaktadır.