Gerçeğin Peşinde Sadi Göç Kimdir? Gerçeğin Peşinde Sadi Göç Olayı Nedir?

Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir? Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında işlenen Sadi Göç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir? Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında işlenen Sadi Göç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

gercegin pesinde sadi goc kimdir sadi goc olayi nedir

 

Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir?

 

Gerçeğin Peşinde Sadi Göç kimdir? Sadi Göç olayı nedir? Serap Paköz'e başvuran Sadi Göç yaptığı açıklamada Samsun'a tatil için gittiklerini, Canikli ilçesine gittiklerini sonrasında eşinin Samsun kentine yerleşmek istediğini söylediğini kabul etmeyince kendisine şiddet uyguladığını ve evden yeni aldığı arabayı alıp kaçtığını söyledi. Sadi Göç eşi Seyhan'ın kendisinin aldığı arabayı bir galericiye 75 bin TL ederken 62 bin TL'ye satarak Samsun'a kaçtığını söyledi. İstanbul'da bir iş insanının yanında çalıştığını, Kız Kulesi'nin karşısında bir yalıda oturduklarını buna rağmen Seyhan Göç'ün evden kaçtığını söyledi. Sonrasında Samsun'da kimseye ev vermeyin deyince, kimse buna ev vermemiş. Bu da benim baldız ile benim arabamı satıp Fatih'e yerleşmiş. Boşanmak istediğini söyleyen Sadi Göç kendi payını almak istediğini ve kesinlikle geri istemediğini söyledi.