George Clooney Arkadaşlarına Servet Dağıttı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, yaptığı açıklamada arkadaşlarına servet dağıttığı iddialarını doğruladı ve konuyu anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, yaptığı açıklamada arkadaşlarına servet dağıttığı iddialarını doğruladı ve konuyu anlattı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, yaptığı açıklamada arkadaşlarına servet dağıttığı iddialarını doğruladı ve konuyu anlattı.

 

Ünlü olmadan önce kendisine destek olan 14 arkadaşına 1'er milyon dolar dağıttığı iddia edilen George Clooney, bu konu hakkında ilk kez konuştu. İddiaları doğrulayan Clooney, "Onlarsız şimdi sahip olduklarımın hiçbirinin olmayacağını düşündüm. Bana bir otobüs çarparsa hepsinin vasiyetimin içinde olacağını düşündüm. Sonra neden otobüs çarpmasını bekliyorum ki dedim" ifadelerini kullandı.

 

George Clooney



Etiketler: