Gaziantep Islahiye'de 249. Saatte Mucize Beklentisi Devam Ediyor! Umutlar Tükenmedi!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Gaziantep Islahiye'de arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin 249. saatinde enkaz altında 3 kişinin olma ihtimali olduğu ve umutların tükenmediği bilgisi verildi. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Gaziantep Islahiye'de arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin 249. saatinde enkaz altında 3 kişinin olma ihtimali olduğu ve umutların tükenmediği bilgisi verildi. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Gaziantep Islahiye'de arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin 249. saatinde enkaz altında 3 kişinin olma ihtimali olduğu ve umutların tükenmediği bilgisi verildi. 

 

gaziantep islahiye de umutlu bekleyis 249 saatte umutlar tukenmedi

 

249. saatte umutlar tükenmedi!

 

CNN Türk’ten Merve Tokaz yaptığı açıklamada Gaziantep’te Islahiye’de 2 farklı bitişik nizam yapılmış blokların birbirlerin üzerine düşerek tanımaz hale geldiğini söyledi. Enkazda 4 kişilik bir Suriyeli ailenin yaşadığı söylendi. 15 ve 17 yaşındaki iki gencin araması devam ederken, Suriyeli oldukları için herhangi bir iletişim kurulamadığını söyledi. Şuan ekiplerin 2. katta olduğunu söyledi. Aşağıda bulunanların uyuma ihtimali olduğundan umudun tükenmediğini ve çalışmaların titizlikle yapılmaya devam edildiğini söyledi. 2’şer katlı bitişik nizamlı 2 bloktan oluşan enkazdan ilk saatlerde ailenin annesinin kurtarıldığının ama baba ve iki çocuğa ulaşılamadığını söyledi.