Gani Müjde Kendisinden İstenen Kasko Ücretine İsyan Etti! Yuh Be Kardeşim!

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin proje tasarımını ve senaryosunu kaleme almasıyla gündemde olan ünlü senarist, yazar ve sunucu Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda arabasına istenen kasko ücretine isyan etti. 

 

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin proje tasarımını ve senaryosunu kaleme almasıyla gündemde olan ünlü senarist, yazar ve sunucu Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda arabasına istenen kasko ücretine isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist, yazar ve sunucu Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda arabasına istenen kasko ücretine isyan etti. 

 

Yuh be kardeşim!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda arabasına istenen kasko ücretine isyan eden Müjde "Geçen sene 8 bin TL ödediğim kaskoya bu sene 104 bin TL istediler. Tamam enflasyon var; bir artış bekliyordum ama yuh be kardeşim..." ifadelerini kullandı. Kısa sürede yoğun yorum ve retweet alan paylaşımı ile ünlü senarist yazar ve sunucu Gani Müjde sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gani mujde arabasina istenen kasko ucretine isyan etti