Gani Müjde'den Köksal Engür'ün Vefatı İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosu ile gündemde olan ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden duayen oyuncu Köksal Engür ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sevenlerine başsağlığı diledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosu ile gündemde olan ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden duayen oyuncu Köksal Engür ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sevenlerine başsağlığı diledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden duayen oyuncu Köksal Engür ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sevenlerine başsağlığı diledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Köksal Engür için "Oyun treni ile seyircisi olarak başladığımız yolculuk TRT ye yazdığım skeçlerde de yol arkadaşı olarak sürmüştü. Sakin ama güven veren oyuncu kişiliği ile unutulmaz karakterler bıraktı ardında Köksal Engür. Unutulmazlar pasajında yerini aldı. Sevenlerine sabır diliyorum." ifadelerini kullanan Müjde sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

gani mujde den koksal engur un vefati ile ilgili dikkat ceken paylasim