Gani Müjde'den Dikkat Çeken Mahkeme Ve Eleştiri Sözleri!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle gündemde olan ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün söylediği sözler üzerine tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar'ın tutuklanmasının ardından mahkeme ve eleştiri konusunda dikkat çeken sözler sarfetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün bir röportajda söylediği "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" ifadelerini kullanmasının ardından Türk Ceza Kanunu'nun 301/1 maddesi uyarınca "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılamak" suçundan resen soruşturma başlatılan Kolivar, tutuklanması sonrası yaptığı mahkeme ve eleştiri sözleriyle gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes mahkeme sopası ile dolaşıyor ülkede. İmamoğlu’da, fırıncılar derneği başkanı da, sıradan faniler de bu sopadan azade değil.Küçücük bir eleştiri bile yanıtlanmak ve tartışmak yerine mahkemeye taşınıyor. Yahu "sensin o" deyin olsun bitsin..." ifadelerini kullanan Müjde sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gani mude den dikkat ceken mahkeme ve elestiri sozleri