Gamze Özçelik'e Sınırsız İyilik Ödülü!

Mülteciler için yaptığı yardım çalışmalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gamze Özçelik'e Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde "Sınırsız İyilik Ödülü"verildi. 

 

Mülteciler için yaptığı yardım çalışmalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gamze Özçelik'e Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde "Sınırsız İyilik Ödülü"verildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gamze Özçelik'e Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde "Sınırsız İyilik Ödülü"verildi.

 

Gamze Özçelik'e 'Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde mülteciler için yaptığı yardım çalışmaları nedeniyle 'Sınırsız İyilik Ödülü' verildi. Özçelik "En büyük ödülü Allah bu yola girmeyi nasip ederek verdi. Ne kadar şükretsem az. Bizim için en büyük mutluluk yeryüzünde bir canın gülümsemesine vesile olabilmek. Ödülü her gördüğümde arşınladığımız yolları, başını okşadığımız yetimleri, susuz bir canın su bulmasına vesile olmamızı hatırlayacağım" dedi.