Gamze Erçel'den Kızı Mavi İle İlgili Dikkat Çeken Kıskançlık İtirafı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel yaptığı açıklamada kızı Mavi ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel yaptığı açıklamada kızı Mavi ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel yaptığı açıklamada kızı Mavi ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz gün yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Etkinlik sonrası gazetecilerle konuşan ünlü isim, kızı Aylin Mavi ile kardeşinin yakın ilişkisiyle ilgili konuştu. Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hakan Sabancı (32) ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Hande Erçel (29), önceki haftalarda katıldığı bir düğünde sevgilisinin ailesiyle tanışmış; ikilinin ciddileşen ilişkisi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

 

ABLASI LANSMANA KATILDI

 

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncunun ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz gün yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Güzellik dünyasının, sosyal medya fenomenlerinin ve basının bir araya geldiği davete Gizem Hatipoğlu, Dila Tarkan ve Tuğçe Postoğlu gibi isimler de yer aldı. Etkinlik sonrası gazetecilerin sorularına cevap veren Gamze Erçel, son dönemde ablası Hande Erçel’in ve kendisinin markalar tarafından sıkça tercih edilmesiyle ilgili olarak konuştu.

 

"O DA BENDEN FİKİR ALIR”

 

Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

 

Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Yapacağımız iş anlaşmalarında mutlaka birbirimizin fikrini alırız. Hande’nin öngörüsü bu anlamda çok iyi. O da bu projenin bir parçası olmamı çok istedi. Keza o da benden fikir alır. Bu anlamda abla kardeş dayanışması var diyebilirim.

 

"MAVİ'Yİ BENDEN ÇOK TEYZESİ GÖRÜYOR”

 

Erçel, Caner Yıldırım ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aylin Mavi'nin sorulması üzerine ise "Günlerimiz çok güzel geçiyor. Mavi’yi benden çok neredeyse teyzesi görüyor. Onların ilişkisini görünce kısmıyor değilim. Hande’nin yanına gittiğinde eve gelmek istemiyor. Bu konu da dertliyim anlayacağınız” diyerek gülümsedi.