Game Of Thrones Dizisinin Setinde Cinsel İlişkiye Girerken Yakalandılar!

Sosyal medyada final yapmasının ardından halen konuşulmaya devam eden fenomen dizi Game of Thrones'un çekildeği Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde genç bir çift Game of Thrones'un çekim alanında cinsel ilişkiye girerken yakalandılar. 

 

Sosyal medyada final yapmasının ardından halen konuşulmaya devam eden fenomen dizi Game of Thrones'un çekildeği Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde genç bir çift Game of Thrones'un çekim alanında cinsel ilişkiye girerken yakalandılar. Sosyal medyada final yapmasının ardından halen konuşulmaya devam eden fenomen dizi Game of Thrones'un çekildeği Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde genç bir çift Game of Thrones'un çekim alanında cinsel ilişkiye girerken yakalandılar. 

 

Mynet'in haberine göre; Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde efsane dizi Game of Thrones'un çekim yerlerinden biri olan liman duvarının dibinde cinsel ilişkiye giren çift, turistler tarafından görüntülendi. Yetkililer bu tür olayların her geçen gün arttığını belirtti.Game of Thrones'taki King's Landing mekanında ismi açıklanmayan bir çift cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

 

game of thrones setinde cinsel iliskiye girdiler

 

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GEZİYE DEVAM ETTİLER

 

Popüler yeri ziyaret eden diğer turistler tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede infial yarattı. Diğer turistlere aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren ikili daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi turist merkezi gezmeye devam etti.

 

ŞİKAYETLERHER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Dünyanın büyük bir bölümünün yakından takip ettiği Game Of Thrones dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği bölgede yaşayan yerel halk, tarihi limanda turistlerin duvarlara idrarını yapması ve cinsel ilişkiye girmesi nedeniyle şikayetlerini iletiyor. Yetkililer şikayetlerin her geçen gün arttığını dile getirdi.