Galatasaray'dan Depremzedeler İçin Anlamlı Kampanya! Sosyal Medyada Destek Gördü!

Galatasaray Spor Kulübü düzenlediği kampanyada maddi ve manevi değeri bulunan eşyaları NEF Stadyumunda düzenlenecek açık arttırma ile satacağını açıklarken, gelirin depremzedelere gönderileceğini açıkladı. 

 

Galatasaray Spor Kulübü düzenlediği kampanyada maddi ve manevi değeri bulunan eşyaları NEF Stadyumunda düzenlenecek açık arttırma ile satacağını açıklarken, gelirin depremzedelere gönderileceğini açıkladı. Galatasaray Spor Kulübü düzenlediği kampanyada maddi ve manevi değeri bulunan eşyaları NEF Stadyumunda düzenlenecek açık arttırma ile satacağını açıklarken, gelirin depremzedelere gönderileceğini açıkladı. 

 

Düzenlenecek müzayedeye ilk desteği Galatasaray Spor Kulübü teknik direktörü Okan Buruk hem Galatasaray, hem İnter formalarını vererek katkı sağlarken, sonrasında Milli paralimpik sporcusu Hamide Kurt Doğangün, 2016 İtalya Avrupa Şampiyonası'nda ve 2018 Berlin Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyaları, açık artırma ile satılması amacıyla bağışladığını açıkladı. Duyurulan müzayede sosyal medyada da gündem olurken, kullanıcılar kampanyaya desteklerini ilettiler. 

 

İşte o paylaşım;

 

galatasaray spor kulubunden depremzedeler icin anlamli kampanya