Furkan Yaman Exatlon Challenge'a Nasıl Hazırlandı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Furkan Yaman, yayınladığı videosunda TV8'de yakında yayınlanmaya başlayacak olan Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık konusunda bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Furkan Yaman, yayınladığı videosunda TV8'de yakında yayınlanmaya başlayacak olan Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık konusunda bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Furkan Yaman, yayınladığı videosunda bu kez TV8 ekranlarında yakında yayınlanacak Exatlon Challenge'a yaptığı hazırlık konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık konusunda konuşan ünlü Youtuber, uyguladığı antrenman programı konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Furkan Yaman Exatlon Challenge'a nasıl hazırlandı? Hangi antrenman programını uyguladı? Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.