Furkan Palalı Ve Ezgi EyüboÄŸlu Bozburun Tatilinde AÅŸklarını PekiÅŸtirdi!

Bozburun tatilinde bir araya gelen Furkan Palalı ve Ezgi EyüboÄŸlu, aÅŸklarını daha da pekiÅŸtirdi. Palalı, sevgilisi EyüboÄŸlu'na duygularını öpücüklerle ifade etti.

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Oyuncu Furkan Palalı, uzun süredir aÅŸk yaÅŸadığı meslektaşı Ezgi EyüboÄŸlu ile yaz sezonunu açmak için Bozburun'a gitti. Çift, konakladıkları otelin plajında görüntülendi ve romantik anlarını paylaÅŸtı. Ezgi EyüboÄŸlu, kırmızı bikinisiyle plajda güneÅŸlenirken, ÅŸapka ve güneÅŸ gözlüÄŸüyle kombin yaptı. Gün boyunca güneÅŸin keyfini çıkaran çift, samimi anlar yaÅŸadı. Palalı, sevgilisi EyüboÄŸlu'na defalarca öpücükler kondurdu, aÅŸk dolu dakikalarını plajda paylaÅŸtılar.

 

furkan palali ile ezgi eyuboglu bozburun tatilinde asklarini pekistirdi

FotoÄŸraf - Eren Gürel @Habertürk

 

Görüntülendiklerini fark eden çift, kameralara yakalanınca Palalı, sevgilisi EyüboÄŸlu'na pareosunu uzatarak onu korumak istedi. Sonra birlikte plajı terk eden çift, romantik anlarını objektiflere böyle yansıttı. Furkan Palalı ve Ezgi EyüboÄŸlu'nun Bozburun'daki bu tatili, aÅŸklarını ve mutluluklarını dolu dolu yaÅŸadıklarını gösterdi. Çiftin romantik anları, hayranlarını da oldukça etkiledi.