Furkan Dede İle Murat Özarı Arasında Evrim Gerginliği!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yorumcu Murat Özarı ile programın moderatörü Furkan Dede arasında Evrim Keklik konusunda gerginlik yaşandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yorumcu Murat Özarı ile programın moderatörü Furkan Dede arasında Evrim Keklik konusunda gerginlik yaşandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yorumcu Murat Özarı ile programın moderatörü Furkan Dede arasında Evrim Keklik konusunda gerginlik yaşandı.

 

furkan dede ile murat ozari arasinda evrim keklik gerginligi

 

Evrim madem iyiydi neden daha önce 5'te 5 yapmadı!

 

Furkan Dede Murat Özarı'ya "Murat Ağabey, bugün Evrim Keklik'i öveceksin başka yolu yok hele Acun Ilıcalı Evrim'i övdükten sonra hiç kaçarın kalmadı" şeklindeki sözlerle Özarı'ya yüklenirken "Ben Evrim'i filan eleştirmiyorum. Evrim'e şiirimi de okudum. Evrim'in başarısını da söyledim." ifadeleriyle cevap verdi. Bunun üzerine Furkan Dede Özarı'ya "Hani bunlar mağdurdu, mağdurları sıkıştırmıştı" şekindeki sözlerle Özarı'ya yüklenmeye devam ederken, Özarı Dede'ye verdiği yanıtta"Bırakalım eskileri, eskiden ne konuştuğumuzu, kimsenin Evrim'i küçük gördüğü filan yok. Evrim'in ne kadar değerli olduğunu herkes biliyor. Evrim madem iyiydi neden daha önce 5'te 5 yapmadı. Sema da Seda da daha önce 5'te 5 yapmıştı onu neden konuşmadınız." ifadelerini kullandı.