Fuat Oktay'dan Çarpıcı Açıklama! Dönem Siyaset Yapma Dönemi Değil Birlik Olma Dönemidir!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada havalimanı inşaatında yaşanan tartışma ile ilgili sert konuşurken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada havalimanı inşaatında yaşanan tartışma ile ilgili sert konuşurken, çarpıcı ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada havalimanı inşaatında yaşanan tartışma ile ilgili sert konuşurken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

fuat oktay dan cok sert aciklama siz kimsiniz havalimani insaati yapacaksiniz

 

Siz kimsiniz havalimanı inşaatı yapacaksınız?

 

NTV ekranlarında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Bize gelip, afetzedelere gelip farklı tutumlarda bulunanların tutumunu karşılıksız bırakmayacağız. Biz sizi davet etmişiz. Hiç nezaketsizlik yapmadık biz size. Havalimanına iki tane araç sokup moloz atıp, ben ne olursa olsun bu havalimanı inşaatını yapacağım demek çok yakışıksız bir söylem. Hele beni tutuklayın gerekirse diyerek kafa tutmak densizlik. Bu hiç yakışık bir durum değil. Siz kimsiniz bir kere! Koca devletin yapamadığını yapacaksınız? Gün siyaset yapma günü değil, birlik olma günüdür. Umuyorum böyle olur. Bu tip olayları yapanları da biz halka havale ediyoruz. Onlar gereken cevabı kendilerine verecektir. Bu durumda siyaset yapılmamalı" ifadelerini kullandı.