Florida'da Bir Plajda 4 Günde 5 Kişi Boğuldu!

ABD’nin Florida eyaletindeki “Panama City Beach” adlı plajda son 4 günde 5 kişi boğularak hayatını yitiri. Nedeni: Son derece tehlikeli olan akıntılar.

 

Hemen belirtelim; ölenlerin 5’i de turist. Daha doğrusu ABD’nin diğer eyaletlerinden gelenler. Son kurban Missori eyaletinden gelen 60 yaşında Debbie Szymanski adlı bir kadın oldu.  Otelden yüzmek için çıktı, aradan bir süre geçip de dönmeyince, ailesi kaygılanıp aramaya başladı. Sonunda bulup karaya getirdi ama iş işten geçmişti. Acil servise haber verildi, hastaneye götürüldüğünde “Ölmüş” teşhisi konuldu.

 

Ondan 2 gün önce Alabama’dan gelmiş olan 3 genç baba (25 yaşındaki Harold Denzel Hunter, 24 yaşındaki Jemonda Ray ve 24 yaşındaki Marius Richardson) okyanus sularına atladılar ve gözden kayboldular. Kurtarma ekipleri cesetlerini saatler sonra bulabildi.

 

3 kurbandan bir gün önce de, 19 yaşındaki Ryker Milton denize atladı ama bir türlü kıyıya dönemedi. Cankurtaranlar yardımına koştu. Kritik bir durumda hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

 

Bölge en güçlü ve kurbanını bir kez pençesine alınca bırakmayan akıntılarıyla tanınıyor.



Etiketler: