Filiz Akın'dan Hayranlarını Üzen Paylaşım! Hastalığıyla İlgili Üzen İtiraf!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı Filiz Akın son paylaşımıyla herkesi üzdü. Akı sosyal medya hesabından hastalığı ile ilgili zorlandığını ifade etti.

 

Yaklaşık 6 ay önce akciğerlerindeki rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan usta isim Filiz Akın, kulağının üst kısmındaki şüpheli doku nedeniyle operasyon geçirmişti. Sık sık sağlık sorunlarıyla gündeme gelen usta sanatçı hastalığıyla ilgili açıklama yaptı.

 

filiz akin dan hastaligiyla ilgili uzen haber

 

PEŞ PEŞE YAPTIĞI İTİRAFLA SEVENLERİNİ ÜZDÜ

 

81 yaşındaki usta sanatçı paylaşımıyla herkesi üzdü. Akın, "Bir ay boyunca eğer antibiyotik almak durumunda kalmazsam "Kendi çapımda dans ederek kutlayacağım" diyordum" açıklamasında bulundu. 

 

"SESİM KISALSA DA" 

 

Filiz Akın sosyal medya hesabından "Bu sıcaklar biraz sağlığımı zorladığı için sesim kısılsa da İyi bir hafta diliyorum" açıklamasında bulundu. Zor günler geçiren usta sanatçının bu paylaşımına oğlu İlker İnanoğlu "Annem seni çok seviyorum" yorumu yaparken sevenlerinden "Geçmiş olsun", "Canım Filiz'ciğim", "sen iyi ol", "Sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum", "Çok geçmiş olsun" mesajları yağdı. 



Etiketler: