Feyza Altun Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Feyza Altun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü aktivist Feyza Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyza Altun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Feyza Altun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü aktivist Feyza Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü aktivist Feyza Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyza Altun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

feyza altun kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi ne is yapiyor

 

Feyza Altun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Feyza Altun kimdir? Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini bitiren Feyza Altun, kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak tanımlamaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusu olan aktivist avukat, “Kadının Fenni” isimli kitabıyla da tanınmaktadır. 1987 yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunu olan 34 yaşındaki Feyza Altun kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak tanımlıyor. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusu olan ünlü avukat, “Kadının Fenni” isimli kitabıyla biliniyor. "Ne Seninle Ne Sensiz" programında danışman avukat olarak yer alan Feyza Altun, yıllar önce duruşmaya 7 aylık bebeğiyle girmesiyle haberlerde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.. Bir anda Twitter’da gündeme oturan Feyza Altun bu konuya sabah saatlerinde yanıt verdi. Feyza Altun’a hem destek çıkan hem de eleştiren de vardı. 5 yıl içinde değiştiğini söyleyen ve bunu kitabında yazan Feyza Altun, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “2012 ve 2017 arasında çok ciddi gelişim ve ilerleme göstermişim, esprilerin yanına parantez açmayı da öğrenmişim. O da iyi olmuş. Geçtiğimiz aylarda Twitter hesabı çalınan İsmail Saymaz’ın Feyza Altun ile mesajları ortaya çıkmıştı. Feyza Altun Fox TV’de yer aldığı programla evlere konuk olan bir isim. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi olan Feyza Altun’un Kadının Fendi adlı kitabı bulunuyor. Kadının Derdi ve Kadının Fenni isimli iki kitap yazan Altun Feminist’tir. Günümüzde, Altun Hukuk & Danışmanlık bürosunda avukatlık mesleğini sürdürmektedir. Ayrıca CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı’dır. Evli ve bu evliliğinden 1 oğlu vardır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur, İngilizce, Fransızca ve Farsça bilmektedir.



Etiketler: