Feyyaz Yiğit Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Feyyaz Yiğit kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve senarist Feyyaz Yiğit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyyaz Yiğit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Feyyaz Yiğit kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve senarist Feyyaz Yiğit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve senarist Feyyaz Yiğit ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feyyaz Yiğit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

feyyaz yigit kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Feyyaz Yiğit kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Feyyaz Yiğit kimdir? Feyyaz Yiğit Çakmak (d. 1 Temmuz 1988, Düzce), Türk yazar, müzisyen ve oyuncu. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinin Resim Bölümünde okudu. ... Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde, Ölümlü Dünya filmindeki rolüyle Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Türk oyuncu, yazar, çizer ve müzisyen Feyyaz Yiğit Çakmak, 1 Temmuz 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde tamamlamıştır. Okan Bayülgen’in programında yer alan skeçlerle adını duyuran Feyyaz Yiğit Çakmak, üniversite eğitiminden sonra reklam ajanslarında çalışmaya başladı. Reklam ajanslarında çalıştığı dönemlerde Okan Bayülgen ile tanışma fırsatı buldu. Okan Bayülgen’in sunduğu ve moderatörlüğünü yaptığı Disko Kralı adlı programın içeriklerini yapan ekibe dahil olan Çakmak, ilerleyen zamanlarda programın müzik grubunda gitar çalmaya başladı. Disko Kralı’nda mizah gücü ve performansıyla öne çıkan Feyyaz Yiğit Çakmak, çeşitli dergilerde yazarlık yaptı; toplamda 3 kitap yazdı ve senaristliğe başladı. 2018 Ocak'ta vizyona giren Ölümlü Dünya filminde hem oyuncu hem de senaryo ekibine destek olan Feyyaz Yiğit Çakmak son olarak Cinayet Süsü adlı sinema filminde Suç Uzmanı Dizdar Koşu karakterine hayat vermiştir.