Feryal Sepin Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Feryal Sepin kimdir? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ile seslendirdiği Karalaya Karalaya şarkısıyla gündemde olan Feryal Sepin ile ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feryal Sepin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Feryal Sepin kimdir? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ile seslendirdiği Karalaya Karalaya şarkısıyla gündemde olan Feryal Sepin ile ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Feryal Sepin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

feryal sepin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

 

Feryal Sepin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Feryal Sepin kimdir? 2018 yılında O Ses Türkiye yarışmasıyla ismini duyuran ünlü şarkıcı Feryal Sepin'in sesi Ebru Gündeş'e benzetilmiştir. Şu sıralar Youtube müzik trendlerinde bir nuımarada bulunan "Karalaya Karalaya" şarkısıyla gündemde olan Feryal Sepin "Asla Ebru Gündeş olmak gibi bir gayem yok. Keşke özgün bir sesim olsaydı ama hep Allah beni böyle yarattı diyorum" demiştir. Memur bir ailenin kızı olduğunu söylemiştir. Memur olursan hayatın kurtulur söylemi ile büyütüldüğünü ama kalbinin ve ruhunun müzikten yana olduğunu ama babasını dinleyerek eğitimini Kamu Yönetimi üzerine bitirdiğini söylemiştir. Kamu yönetimini bitirdikten sonra çalışmaya başladığını sonrasında işten çıkarıldıktan sonra kendi istediği alan olan müziğe yöneldiğini söylemiştir. Daha önce babasının müzik yapmanı istemiyorum demesini sonrasında işten çıkarıldıktan sonra müziğe başlamasının ardından babasının sahnelere kendisini dualarla gönderdiğini ve müziği severek yaptığını herkesin kendisi olması gerektiğini söylemiştir. Üniversite yılları havacı olarak geçirdiğini sonrasında kadroya alındığını ama havacılığı çok sevmediğini söylemiştir. 

 

Müziğe başlaması hikayesini anlatırken kurumsal firmada çalışırken işten çıkarıldığını sonrasında bunu gurur meselesi yaparak avukatına işe iade davası açtığını söylemiştir. İşe iade davası sırasında sigortalı bir işte çalışamayacağı için o dönem Yıldız Tilbe ve Altay'ın orkestra şefi olan Cenk isminde bir arkadaşının stüdyosuna gittiğini ve orada müziğe başladığını belirtmiştir. Stüdyoda yarım yamalak Murat Dalkılıç'ın "Kasaba" şarkısını söylediğini ve o dakikadan itibaren müzik kariyerinin çorap söküğü gibi aktığını söylemiştir. Sonrasında 20 günde bir repertuar için hazırlanıldığı ve işten kovulduğu bir havayolu şirketinin gecesinde ilk olarak sahneye çıktığını söylemiştir. Sonrasında işe iade davasını kazandığını ama sevdiği işi yaptığı için işi reddettiğini söylemiştir. 

 

Müziği yapmasaydı ne iş yapıyordu sorusuna ise "İnsan tesadüfleri kendisi yaratır eğer o olay olmasaydı bile ben bunun mücadelesini veriyor olurdum" ifadelerini kullanmıştır. Kariyerine 5-6 yıllık bir ara verdiğini bu arada evlendiğini ve bir çocuk sahibi olduğunu söylemiştir. Bu dönemde kızıyla zaman geçirmek istediğini söylemiştir. Kızının isminin Elif olduğunu söylemiştir. 2018 yılında kızının 6 yaşına girmesinin arından O Ses Türkiye Orkestra şefi Tarık Sezer tarafından O Ses Türkiye'ye davet edildiğini söylemiştir. Önce yarışma kimliği üstünde istemediği için reddettiğini sonra gelen ısrarlarla kabul ettiğini söylemiştir. O Ses Türkiye'de çeyrek final tecrübesi yaşadıktan sonra 2020 yılında "Masal" adında bir tekli çıkardığını dile getirmiştir. Masal şarkısı üçüncü gününde popüler çalma listelerinde bir numaraya çıkmıştır. Instagram'da feryal.sepin ismiyle paylaşımlarına devam eden Feryal Sepin'in bu mecrada 4520 takipçisi bulunmaktadır. 



Etiketler: