Fenerbahçe Lincoln Henrique'yi Transfer Ettiğini Açıkladı!

Jorge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra yeni sezon kadro çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Santa Clara kulübü ile Lincoln Henrique konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. 

 

Jorge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra yeni sezon kadro çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Santa Clara kulübü ile Lincoln Henrique konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Son dönemde transfer piyasası hareketlilik kazanırken Jorge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra yeni sezon kadro çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Santa Clara kulübü ile Lincoln Henrique konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu.

 

Cumhuriyet'in haberine göre; Fenerbahçe Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Fenerbahçe Brezilyalı futbolcu için yaklaşık 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bilgilendirme Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. 

 

LİNCOLN HENRİQUE'NİN EŞİ KİM?

 

Lincoln Henrique, Adriana Müller ile evli. Lincoln Henrique, Fenerbahçe için yola çıktı. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu bugün saat 18:30 sularında İstanbul'da olacak. Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Mu¨ller, uçaktan paylaşım yaptı.

 

fenerbahce lincoln henrique yi transfer etti