Fenerbahçe Haftayı Tavanla Kapattı! Ekonomist Metin Yüksel'den Dikkat Çeken Fenerbahçe Hisse Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist Metin Yüksel Fenerbahçe'nin hisse senedi ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist Metin Yüksel Fenerbahçe'nin hisse senedi ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ekonomist Metin Yüksel Fenerbahçe'nin hisse senedi ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

İşte Metin Yüksel'in yazısı: 

 

6.haftadır tavan serisini süren Fenerbahçe bu haftayı da Başakşehir’i 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Geçen haftalarda ANTALAYSPOR karşısında gelen satışları karşılayarak yoluna devam eden Fenerbahçe önemli bir direnç noktasını aşarak, yeni direce geldi, bu direnç seviyelerinde zorlanılacağı düşünülen Fenerbahçe müthiş ‘’işlem hacmi’’ ile direnci kırdı.VE tavan serisine devam etti.

 

Birkaç haftadır ‘’uyumlu ikiler’’,’’uyumlu üçlüler’’ tabiri ile futbolun aslında 11 kişi ile değil ‘’uyumlu eşleşmelerle’’ başarı getireceğini söylüyordum, aslında bu kelimeyi ‘’tandem ‘’olarak kullanmak daha havalı olacak,’’TANDEM’ İ ’eskiler geri dörtlü için anlatırlardı. Aslı da’’genellikle ikİ futbolcu arasında oluşturulan iş birliği’’, takım performansını artıran oyuncular arasındaki uyum ve etkileşim. Bizdeki ‘’tahta yapıcı’’ların ortak iş birliği gibi diyebiliriz. Bu ‘’tandem’ ’bozulması ‘’tahtacı kavgasına’ ’sına benzer. Nasıl ki hisse fiyatları tepeteklek olur, takımlarda aynı şekilde puan kaybetmeye başlar,

 

Bugüne kadar Fenerbahçe’nin başarısı defans, orta saha ve hücum tandemindeki uyuma bağlı.

 

Defansın ota ikilisi ‘’BEKAO VE ÇİÇU’’son dönemin en önemli ikilisi. Futbolda gollerin %60’a yakını duran top organizasyonundan gelirken son yıllarda unutulan bu performansı bu iklinin yan toplarda yarattığı tehlikelerle yeniden hatırladık ve 5, Dakikada ÇİCU’nun golü maça rahat başlangıç yapılmasına vesile oldu.

 

Fenerbahçe’nin belki de hücum versiyonlarını en önemlisi TADİÇ ve İRFAN arkasına yapılacak kosular, Sol tarafta OSCAR,SYMANSKİ VE FRED tarafından ‘’etkili koşu ve pas istasyonları’’, sag tarafta etkin olamaması seviyenin bir tık yukarı gitmesine engel oluyor. Bunda beklide takımın yarısının sol ayaklı olmasının önemi olabilir. Oscar atletik yapısı ile önemli bir transfer olduğunu her gecen gün hissedilirken, TADİÇ’in ‘’ölü nokta ile buluşan paslar’’ (İz süren stop gibi oldu) Fred’in ‘’ezber bozan çapraz pasları’’ 18 içinde düğün dernek havası yaratıyor.

 

Önde baskı çok önemli ama’’ top çalma ve geriye dönüş hızı’’ ve kademe de onun kadar önemli

 

Oscar ve symanski bu anlamda alkışı hakkederken ,Smanksyi 2 golle taçlandırdığı mücadelesini, iki kez defansif kademe koşusu ile pekiştirdi,’’samansky açısı’ ’diye bir terimi de buraya not ediyorum, bu yıl çok konuşacağız. Bu açıdan yaratılacak pas trafiği SYMANSKİ’nin gol yüzdesini dahada artıracak.

 

BU uyuma destek veren,’’güvenlik marjını’’ artıran ise ,stresssavar LİVAKOVİÇ coşkunun zirve yaptığı anlarda öyle ‘’kademe alışlar giriyor ki tahta bozulmadan fiyatlanıyor.

 

Başkişehir için söylenecek hiçbir söz yok,3-0 mağlup iken 5 faul yapmışlar, pamukşehir olmuş bırakın ikli mücadeleyi!’’ refakat’’ edemiyor

 

Bir sonraki direnç 630,

 

Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.