Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un İlk Transferi Belli Oldu! Bonservisi Soruldu!

Fenerbahçe'ye imza atarak takımın başına geçen dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, takımın başına geçmesinin ardından kadro çalışmalarına hız verirken ilk transferini Rusya'dan yapmaya karar verdi. 

 

Fenerbahçe'ye imza atarak takımın başına geçen dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, takımın başına geçmesinin ardından kadro çalışmalarına hız verirken ilk transferini Rusya'dan yapmaya karar verdi. 

 

Sabah gazetesinin haberine göre; Teknik Direktör Jorge Jesus'a kavuşan Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda Avrupa kupalarında da mücadele edecek olan sarı-lacivertli takım için Premier Lig'de oynayan bir yıldız transfer iddiası gündeme geldi. Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda hareket eden yönetim oyuncu için harekete geçti. Yeni sezona Teknik Direktör Jorge Jesus ile birlikte daha güçlü ve iddialı girmek isteyen Fenerbahçe'de Transfer gelişmeleri yaşanıyor. Portekizli hocasına kavuşan Fenerbahçe, Jesus'un raporları doğrultusunda transferde adım atacak. Listedeki oyuncular için harekete geçen yönetim kollar sıvadı. Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli takım aradığı ismi Premier Lig'de buldu. Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un üzerinde ısrarla durduğu bölgelerden biri olan 6 numara için önemli bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, bonservisi Spartak Moskova'da bulunan Çekyalı oyuncu Alex Kral'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Fenerbahçe bu oyuncu için Rus kulübü ile ilk teması kurdu. Alex'in şartları ve bonservisi için istenen bedel soruldu.

 

fenerbahce alex kral i gundemine aldi

 

PREMİER LİG'DE 1 MAÇTA 1 DAKİKA OYNAYABİLDİ!

 

19 Mayıs 1998 doğumlu oyuncu, geçtiğimiz sezonu İngiliz kulübü West Ham United'da kiralık geçirdi. Ancak sadece 1 Premier Lig maçında 1 dakika görev yapabildi.

 

ÇEKYA MİLLİ TAKIMINDA 29 KEZ FORMA GİYDİ

 

Spartak Moskova, sözleşmesi 2024 Haziran'ında bitecek oyuncu için kapıyı 7 milyon Euro'dan açtı. Sarı-lacivertli yönetimi ilerleyen günlerde sıkı bir bonservis pazarlığı bekliyor. 24 yaşındaki Alex Kral, Çekya Milli Takımı'nın formasını da bugüne kadar 29 kez terletti.

 

ALEX KRAL KİMDİR

 

Futbol kariyerine 2004'te Slavia Brno'da başladı. 2007'de Zbrojovka Brno'ya geçti. 2015'te Slavia Prag altyapısına katıldı. Buradan Teplice'e gitti. Ocak 2019'da 900 bin Euro bonservis bedeliyle Slavia Prag'a döndü. Eylül 2019'da 12 milyon Euro'ya Spartak Moskova'nın yolunu tuttu. 2021'de West Ham'a kiralandı. Spartak Moskova'da 60 maçta 6 asist, Teplice'te 48 karşılaşmada 2 gol-5 asist, Slavia Prag'da 30 maçta 1 gol-3 asistlik performans sergiledi.