Fazıl Say GüneÅŸ AltunkaÅŸ AÅŸkı Sona Erdi! GüneÅŸ AltunkaÅŸ'tan Açıklama!

8 aydır aÅŸk yaÅŸayan çift ünlü piyanist Fazıl Say ile GüneÅŸ AltunkaÅŸ iliÅŸkilerini noktalarken konuyla ilgili AltunkaÅŸ sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı. 

 

Yaklaşık 8 aydır aÅŸk yaÅŸayan Fazıl Say ile GüneÅŸ AltunkaÅŸ iliÅŸkilerini noktaladı. Ayrılık açıklaması GüneÅŸ AltunkaÅŸ'tan geldi. Piyanist Fazıl Say ile yazar GüneÅŸ AltunkaÅŸ'ın aÅŸk yaÅŸadıkları ortaya çıktı. Bu aÅŸk, GüneÅŸ AltunkaÅŸ'ın ayrılık açıklamasıyla öÄŸrenildi. 8 ay aÅŸk yaÅŸayan ikiliden AltunkaÅŸ, kardeÅŸinin saÄŸlık sorunları nedeniyle iliÅŸkisini noktaladığını duyurdu.

 

GüneÅŸ AltunkaÅŸ ÅŸu açıklamayı yaptı:

 

Sevgili dostlarım,

 

Bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada pek paylaÅŸan biri olmadım ancak çoÄŸunuz tarafından bilinen gözler önünde rahatlıkla yaÅŸadığımız bir özel hayatım vardı.

 

Dün akÅŸam itibariyle Fazıl Say ile olan 8 aylık iliÅŸkimizi bitirme kararı almış bulunmaktayım. Ä°lk defa böyle bir durumu sizlerle paylaÅŸmamın nedeni ise ailece bir süreçten geçtiÄŸimiz ve tek odağımın bu süreçte kardeÅŸimin saÄŸlığı ve tedavisi olduÄŸu için 8 ayımızı gören, bilen dostlarımız ve sevenlerimizdir.

 

Herkesin yolu açık olsun!

 

Sizlerden tek ricam ÅŸudur ki bu kiÅŸi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmamanız.

 

Herbirinize güzel bir gün dilerim!

 

Ä°ÅŸte o açıklama;

 

fazil say gunes altunkas aski bitti