Fazıl Say'dan 100. Yıl Marşı Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marş ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

100. yıl marşı açıklaması!

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Size ilk olarak, Marş şiirimizi sunmak istiyorum. Şair Ayten Mutlu’nun 1984 yılında yayınlanan şiir kitabındaki umut dolu “Ver Elini”  şiirinin “100. YIL MARŞI” olabileceğini bir kaç ay önce düşündüm, kendisi geçen ay “100. Yıl” ile ilgili gerekli eklemelerini yaptı." ifadelerini kullanan Say gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

fazil say dan 100 yil mars aciklamasi

 

fazil say dan 100 yil mars aciklamasi



Etiketler: