Fatmagül Fakı Müjdeli Haberi Verdi! Anne Olmaya Hazırlanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve oyuncu Fatmagül Fakı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müjdeli haberi takipçileri ile paylaşırken anne olmaya hazırlandığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve oyuncu Fatmagül Fakı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müjdeli haberi takipçileri ile paylaşırken anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve oyuncu Fatmagül Fakı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda müjdeli haberi takipçileri ile paylaşırken anne olmaya hazırlandığını açıkladı. 

 

Hamile olduÄŸunu duyurdu!

 

Katıldığı Survivor yarışması ile adını geniÅŸ kitlelere duyuran Fatmagül Fakı, 2013 yılında mücadele etmiÅŸti. 2019 yılında Kerem Lafçı ile nikah masasına oturan Fakı, Adriana Lima'ya benzerliÄŸiyle dikkat çekiyor. Fatmagül Fakı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile müjdeli haberi duyurdu. 2015 yılında 'GüneÅŸin Kızları' dizisinde 'Didem' karakterini canlandıran, bir süre 'Çarkıfelek' yarışmasında izleyicilerle buluÅŸan Fatmagül Fakı, iki yıl aÅŸk yaÅŸadığı Kerem Lafçı ile 2019'da nikâh masasına oturdu. Hiçbir detayın atlanmadığı düÄŸünün organizasyonunu, teknik direktör Fatih Terim'in eÅŸi Fulya Terim üstlendi. Fulya Terim, eÅŸi, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı ile birlikte törende yerini aldı. Sosyal medyayı aktif ÅŸekilde kullanan Survivor Fatmagül, son paylaşımıyla gündem oldu. Sahilde eÅŸi Kerem Lafçı ile poz veren ve 'Anne' yazan ÅŸapkası dikkatlerdem kaçmayan Fatmagül Fakı, "Artık içimde tutamıyorum. Heyecanımız çok büyük." "Güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum. Minik kuÅŸum seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin" notunu düÅŸtü. 

 

İşte o paylaşım;

 

fatmgul faki hamile oldugunu duyurdu