Fatih Altaylı'dan TOGG'un Sipariş Rekoru İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TOGG'un sipariş rekoru ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TOGG'un sipariş rekoru ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TOGG'un sipariş rekoru ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TOGG'un sipariş rekoru için "TOGG dün akşam ön sipariş almaya başladı ve ilk dört saatte 7734 adet sipariş aldı. Bu geçen yıl Türkiye’de satılan toplam elektrikli araç sayısından 1 fazla. Ve Türkiye’deki toplam elektrikli araç sayısının hemen hemen yarısı. Türk gibi başladık. İnşallah Alman gibi bitiririz" ifadelerini kullanan Altaylı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

fatih altayli dan TOGG un siparis rekoru ile ilgili carpici aciklama