Fatih Altaylı'dan Müzik Yasağı Uygulaması İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni genelge ile gece 1'e çıkarılan müzik yasağı uygulaması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni genelge ile gece 1'e çıkarılan müzik yasağı uygulaması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni genelge ile gece 1'e çıkarılan müzik yasağı uygulaması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün gece İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu yeni genelge ile gece 1'e çıkarılan müzik yasağı uygulaması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.  Twitter sayfasından yaptığı açıklamada müzik yasağı için "Yahu size ne kimin saat kaçta müzik dinleyip müzik yapacağından. Her boka karışmak zorunda mısınız. 1 e kadar çalabilirsiniz ne demek. Size mi soracağız. Yeter be. Su kaçırdınız artık. Nereye diye sormayın." ifadelerini kullanan Altaylı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

fatih altayli dan muzik yasagi uygulamasi icin olay sozler