Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in Ekrana Dönüşüne Tepki!

Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak kalan ünlü televizyoncu Mehmet Ali Erbil, Turnike programıyla yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah duruma tepki gösterdi.

 

Kanal D'de yayınlanacak olan Turnike programının tanıtım fragmanında, Erbil'in "Parmağın sahibi geldi" ifadeleri dikkat çekti. Erbil, fragmanda “Duyduk ki herkes parmağı tartışıyormuş. Size hiç yakıştıramadım. Bu parmağın gerçek sahibi Mehmet Ali Bey'den başkası olabilir mi? Tabii bunda da benim parmağım var. Yeni değil, geri geldi. Coşmak için, eğlenmek için, gani gani vermek için... Ne zaman mı? Parmaktan sonra... Bağcılar'da giderken sağda, dönerken solda... Parmağı takip edin" diyerek izleyicilere seslendi.

 

Ancak programın ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

 

farah zeynep abdullah tan mehmet ali erbil in ekrana donusune tepki

 

Farah Zeynep Abdullah'tan Eleştiri

 

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Ali Erbil'in ekranlara dönüş yapacağı haberine tepki gösterdi. Kanal D'nin Erbil'in dönüşünü duyurduğu tanıtım videosunu "İşte parmağın sahibi geldi" notuyla paylaşmasının ardından, Abdullah sosyal medya hesabından "Iyy ne kadar da mal bir kanal" yorumunu yaptı. Abdullah’ın bu tepkisi, sosyal medyada geniş yankı buldu ve kullanıcılar arasında tartışma yarattı. Bir kesim Abdullah’a destek verirken diğer kesim bu yorumun gereksiz olduğunu savundu. Farah Zeynep Abdullah, oyunculuğunun yanı sıra yaptığı cesur yorumlarla da sık sık gündeme gelmesiyle tanınıyor.