Fahriye Evcen 'Hayatımın En Anlamlı Doğum Günlerinden Biriydi!'

Meslektaşı Burak Özçivit ile 2017 yılından bu yana mutlu bir evliliği ve iki oğlu olan Fahriye Evcen, 38 yaşına bastı. Ünlü isim, doğum günü kutlamasında çekilen aile pozunu takipçileriyle paylaştı.

 

Yıllar önce "Çalıkuşu" dizinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017'de dünyaevine girmişti. 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift, 2023'te de ikinci oğullları Kerem'e kavuşmuştu. 4 Haziran'da 38 yaşına basan Fahriye Evcen, doğum günü kutlamasında çekilen aile pozunu paylaştı.

 

fahriye evcen hayatimin en anlamli dogum gunlerinden biriydi

 

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”

 

Fahriye Evcen, paylaşımına "Hayatımın en anlamlı doğum günlerinden biriydi. Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, ve çok kalabalık ailem, hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum" notunu düştü. Ünlü oyuncunun pastasındaki minyatürler dikkat çekti. Evcen'in paylaşımını kendi sosyal medya hesabından yayınlayan Burak Özçivit ise eşine "Nice senelere aşkım" diye seslendi. "Çalıkuşu", "Yaprak Dökümü", "Evim Sensin" gibi yapımlarla tanınan Fahriye Evcen, son olarak  "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde rol almıştı. Ünlü isim, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.



Etiketler: