Fahrettin Koca'dan Maske ZorunluluÄŸun Kaldırılmasıyla Ä°lgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının sonlanması sonrası yaptığı açıklamada maske zorunluluÄŸun kaldırılması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının sonlanması sonrası yaptığı açıklamada maske zorunluluÄŸun kaldırılması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının sonlanması sonrası yaptığı açıklamada maske zorunluluÄŸun kaldırılması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. â€‹

 

Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının sonlanması sonrası yaptığı açıklamada maske zorunluluÄŸun kaldırılması ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada maske zorunluluÄŸun kaldırılması ile ilgili "Okullarda ve diÄŸer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı. Toplu taşıma araçlarıyla saÄŸlık kuruluÅŸları, vaka sayısı 1.000'in altına düÅŸene kadar uygulamada istisnayı teÅŸkil ediyor. Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz. Dün 2.604 olan vaka sayısından bu belli!" ifadelerini kullanan Koca sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

maske zorunlulugu kapali alanlar icin kalkti