Ezgi Zorba Star Wars Filmine Özel Seti Tanıttı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Star Wars filmine özel seti takipçileri için anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Star Wars filmine özel seti takipçileri için anlattı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda Star Wars filmine özel seti takipçileri için anlattı.

 

Yayınladığı videosunda "Evet! Yine muhteşem bir bavul ve hediyelerle birlikteyiz:) Kutu açılışlarıını, sizinle paylaşmayı ve eğlenmeyi seviyorum! Benim bu videoda favorim ışın kılıcı oldu, siz de yorumlarda hangisini en çok beğendiğinizi bizimle paylaşabilirsiniz ve video fikirlerinize de açığız! Star Wars filmini 18'inde izleyeceğiz ve film hakkında düşüncelerimi her zamanki gibi yine sizinle paylaşıyor olacağım." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.