Ezgi Zorba Midway Filmi İle İlgili Bilmeniz Gerekenleri Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Midway filmi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ezgi Zorba, ya da namı diğer Ezgi'nin kanalı, yayınladığı videosunda Midway filmi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı. Son dönemde yayınladığı sinema eleştirileri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ezgi Zorba, yayınladığı videosunda bu kez Midway filmi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. 

 

Japonya ve ABD'nin Pearl Harbor 'dan sonra Pasifik Okyanusu üzerinde verdikleri savaşı anlatan Midway 'de başrollerde Ed Skrein, Woody Harrelson, Nick Jonas, Luke Evans, Patrick Wilson, Dennis Quaid ve Mandy Moore gibi ünlü isimler yer alırken 29 Kasım'da gösterime girecek film ile ilgili bilinmesi gerekenleri ünlü Youtuber Ezgi Zorba yayınladığı videosunda takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen Midway içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte detaylar;