Ezgi Yavuz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Ezgi Yavuz kimdir? Sosyal medyada Erman Toroğlu ile evliliğiyle gündemde olan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Yavuz kimdir? Sosyal medyada Erman Toroğlu ile evliliğiyle gündemde olan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde Erman Toroğlu ile Barcelona'da yaptığı evlilikle gündemde olan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi yavuz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

 

Ezgi Yavuz kimdir? Erman Toroğlu, geçen salı günü Barcelona'ya gitti. Barcelona'da Türk konsolosluğunda evlendi. Toroğlu, 39 yaşındaki  Ezgi Yavuz ile evlendi. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor. 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi oldu. Üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz verdi.