Ezgi Mola İsyan Etti! Tek Başıma Sokağa Çıkamaz Oldum!

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızların Ezgi Mola bir dönem bir reklam filminde birlikte oynadığı müzisyenin tacizlerinden kurtulamazken duruma isyan edip açtı ağzını yumdu gözünü. Peki Ezgi Mola yaşanan taciz skandalı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızların Ezgi Mola bir dönem bir reklam filminde birlikte oynadığı müzisyenin tacizlerinden kurtulamazken duruma isyan edip açtı ağzını yumdu gözünü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın yıldızlarından Ezgi Mola bir dönem bir reklam filminde birlikte oynadığı müzisyenin tacizlerinden kurtulamazken duruma isyan edip açtı ağzını yumdu gözünü. Peki Ezgi Mola yaşanan taciz skandalı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi mola dan taciz skandali aciklamasi tek basima sokaga cikamaz oldum

 

Sokağa tek başıma çıkamaz oldum! 

 

Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Mola’nın iddiasına göre, 2016 yılında bir oyununa gelen Kemal Kahraman, kendisini tanıttı ve çiçek verdi. Kahraman o günden sonra Ezgi Mola’nın tüm oyunlarına gelmeye başladı.

 

Bir gün oyuncunun yeniden karşısına çıkan Kahraman, “Bir şey konuşmak istiyorum” dedi. Ezgi Mola “Sizi tanımıyorum. Benden ne istiyorsunuz? Neden beni devamlı takip ediyorsunuz?” diyerek tersledi. Kemal Kahraman Ezgi Mola otomobile bindiğinde üzerine doğru yürüyerek, “Seni mahvedeceğim. Geberteceğim seni. Gününü göreceksin” diyerek kaportayı tekmeledi. Savcılık, “Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim” diyen Ezgi Mola’yı haklı bularak Kemal Kahraman’a iki ay uzaklaştırma kararı verdi.



Etiketler: