Ezgi Mola Hamile Haberlerine İsyan Etti! Terbiyesizce Buldum!

Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bugün bir gazetede yer alan hamile olduğu iddialarına ateş püskürdü. 

 

Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bugün bir gazetede yer alan hamile olduğu iddialarına ateş püskürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bugün bir gazetede yer alan hamile olduğu iddialarına ateş püskürdü. 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Şimdiye kadar bana sorulan hiç bir soruyu cevapsız bırakmamış biri olarak bu haberi çok terbiyesizce buldum. Keşke sorma nezaketinde bulunsaydınız yine cevapsız bırakmazdım ki soran arkadaşlarıma cevap da verdim. Haberiniz yalandır. Daha önemli ve gerçek olduğundan emin olduğunuz haberleri gündeme getirmeniz dileğiyle" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu habere isyan etti. 

 

İşte o açıklama;

 

Ezgi Mola hamile